Ким Чен Ун отново с тайнствената си спътница

Ким Чен Ун отново с тайнствената си спътница
Държавната телевизия на КНДР в неделя отново показа ръководителя Ким Чен Ун заедно с тайнствената млада жена, която се появява с него напоследък. Снимка: yonhapnews.co.kr
A A+ A++ A

Държавната телевизия на КНДР в неделя отново показа ръководителя Ким Чен Ун заедно с тайнствената млада жена, забелязана с него напоследък.

Този път тя бе облечена в жълта рокля на точки и бяло сако. Двамата посетиха детска градина, информира южнокорейската агенция Ренхап, цитирана от БГНЕС.

Ким Чен Ун разговаря с децата, прегръщаше ги, а спътницата му стоеше до него. Останалите официални лица бяха по-назад, допълва агенцията.

Неотдавна севернокорейската телевизия показа Ким Чен Ун със същата млада късо подстригана жена на концерт и проява за годишнината от смъртта на Ким Ир Сен, дядото на сегашния лидер.

Властите на КНДР не дават информация коя е спътницата на вожда. Според южнокорейски СМИ тя може да е неговата съпруга или сестра.

Южнокорейски представители смятат, че по-скоро жената е отговаряла за организацията на концерта и няма никакво отношение към семейството на Ким Чен Ун.

Но пък на 15 юли източник от правителството на Южна Корея съобщил за агенция Ренхап, че е "много вероятно" жената да е съпруга на Ким Чен Ун и че основанието за такъв извод било мястото, което тя заема близо до лидера на КНДР.

Експертите се опитват да разберат ситуацията в тази най-затворена последна крепост на комунизма, тълкувайки маловажни на пръв поглед обстоятелства.

Съпругите на предишните вождове на КНДР – дядото и бащата на Ким Чен Ун - рядко се появяваха пред публика.

За личния живот на младия севернокорейски вожд, който наследи баща си след смъртта му през декември, няма никакви официални сведения. Неизвестна е дори точната възраст на Ким Чен Ун: според различни източници той е роден през 1982 или 1983 г.

#Ким Чен Ун #жена #Северна Корея

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"