Убитият Христов станал дядо преди 3 месеца, ходел без охрана

Убитият Христов станал дядо преди 3 месеца, ходел без охрана
A A+ A++ A

Публично разстреляният по-рано днес Петър Христов не е използвал охрана, разчитал е само на шофьора си. Това разказa източник на OFFNews.

Убитият не е получавал заплахи досега.

Преди 3 месеца Христов станал дядо. Неговата дъщеря родила момче, което кръстила също Петър. Същото име носи и синът на собственикът на млечната компания "Лактима". 

Убитият в софийския кв. "Манастирски ливади" бизнесмен Петър Христов е спряган за изключително близък до ГЕРБ. 

Фирмите, които е управлявал, го свързват на практика с целия елит на партията: Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Йорданка Фандъкова, Цецка Цачева и др. 

Основната фирма, с която се свързва името на бизнесмена, е приватизираната през втората половина на 90-те г. "Лактима".

От публикация на вестник Капитал става ясно още, че Христов е предвиждал да построи изцяло ново предприятие, което да бъде най-модерното за производство на сирена и кашкавали в България. Изграждането на завода се очаквало да стартира в началото на 2018 г. и да приключи в рамките на година, като предвидената инвестиция надхвърляла 10 млн. лв.

Името на Христов става известно при учредяването на партия ГЕРБ през 2008 година и малко по-късно, след като стана благодетел на Мануела Горсова - момичето, което беше прегазено от олимпийския шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки.

#Петър Христов #охрана #заплахи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници