Христов е прострелян с 8 куршума

Христов е прострелян с 8 куршума
A A+ A++ A

астреляха бизнесмена Петър Христов минути след 10 часа на ул. "Ралевица" в столичния квартал "Манастирски ливади" близо до търговския център на бул. "България" в София. Той е собственик на компания за млечни продукти, предаде БНТ.

Стрелбата е станала минути след 10 часа. Петър Христов е бил застрелян на улицата, отивайки на работа.

По неофициална информация на "По света и у нас" той е бил прострелян в гръб, като са произведени 8 изстрела. Три куршума попадат в корема, три са попаднали в тила, другите два са били в главата и врата. Травмите са били фатални и Петър Христов е издъхнал на място. Неговият шофьор се опитал да го откара във ВМА, но за съжаление реанимацията се оказала безуспешна.

Стреляно е с малокалибрен пистолет. Все още не е ясна каква е била позицията на стрелеца и дали е имало други хора, които са му помагали.

По информация на "По света и у нас" единственият, който е видял разстрела, е неговият шофьр.

Това, което знаем към момента, е че на името на Петър Христов има регистрирани над 100 фирми. Една от тях е "Лактима", която се занимава с млечни продукти. Във Велико Търново той е известен като голям инвеститор в района. През 2010 г. се е кандидатирал за председател на Строителната камара, но неуспешно.

Огледите на мястото на инцидента продължават. Целият квартал "Манастирски ливади" е отцепен от полицията. Нападателят се издирва.

#бизнесмен #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »