Арестуваха украинец, обирал кафе-автомати в Приморско

Арестуваха украинец, обирал кафе-автомати в Приморско
A A+ A++ A

Служителите от Районно управление – Приморско със съдействието на служители от Районно управление - Созопол задържали криминално проявения и осъждан М.Е., 28 годишен /украински гражданин/, временно живеещ в село Равадиново, който не притежава документ за самоличност, за това че на 15 и 16 декември, чрез взломяване на два кафе-автомата, разположени в Приморско, откраднал монети на стойност около 420 лева и направил опит за кражба на сумата от 70 лева от трети кафе-автомат, който взломил, както предходните два.

М.Е. направил пълни самопризнания за случаите и описал точния механизъм за извършване на кражбите. В резултат на полицейските действия е констатирано, че 28 годишния украинец взломил и четвърти кафе-автомат, собственост на 40 годишен мъж от Приморско, монтиран в крайморския град, от който извършил кражба на неустановена парична сума.

Е.М. е задържан с прокурорско постановление на прокурор от Районна прокуратура – Царево за срок от 48 часа. Работата по случаите продължава от служители на Районно управление – Приморско.

#Приморско #обири #украинец #арест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »