Везенков се завърна, но не спаси Барса от нов провал в Евролигата

Везенков се завърна, но не спаси Барса от нов провал в Евролигата
източник:wikipedia.bg
A A+ A++ A

Александър Везенков се завърна на паркета за Барселона, след като бе изваден от групата на каталунците в цели 14 мача заради решение на треньора Сито Алонсо. Българинът не успя да помогне на своя тим, който отстъпи с 83:90 пред Уникаха (Малага) в двубой от 13-ия кръг на Евролигата. По този начин Барса натрупа 4 поредни поражения, а това бе втора последователна победа за Уникаха.

Везенков се появи в игра минута преди края на третата четвърт и игра няколко минути в последната част. 22-годишното крило вкара 2 точки, пропусна веднъж от тройката и добави борба и лично нарушение.

Неманя Недович направи страхотен мач за гостите от Малага и завърши с 26 точки. Тома Йортел наниза 19 за Барса, но не успя да помогне за победа. 

След поражението старши треньорът на Барселона Сито Алонсо бе изпратен с традиционните за Испания бели кърпички, с които феновете искат да "изпратят у дома" наставника. Барселона е на 13-а позиция в подреждането с 4 победи и 9 загуби. Уникаха е с две места нагоре и с актив от 5 успеха и 8 поражения.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"