Полицията в София си търси 112 нови служители

Полицията в София си търси 112 нови служители
A A+ A++ A

Полицията в София си търси 112 нови служители. Това става ясно от обявения конкурс за назначаването на полицаи, които обяви Столичната дирекция на вътрешните работи. 

Той е обявен със заповед на министъра на вътрешните работи Валентин Радев от 7 декември и с нея се търсят: 60 души за позицията старши полицай, 4 шофьори на патрулки, 15 мотоциклетиста, 24 младши автоконтрольори и още 7, които за сектора за ескорт и пилотиране и контрол на мероприятията при Пътна полиция и двама водачи на кон. 

Документите на желаещите да участват в конкурса ще се приемат всеки работен ден от 18.12.2017г. до 04.01.2018г. включително от 09.00ч. до 12.00ч. и от 14.00ч. до 16.00ч. в сградата на Столична полиция на ул. "Антим I" №5. 

Изискванията към кандидатите са да не са по-възрастни от 40 години. Това изискване обаче не важи за кандидати, които са  бивши държавни служители по ЗМВР или за настоящи служители. Кандидатите трябва да имат завършено средно образование и да отговарят на минималните изисквания за физическа годност. Предимство ще имат тези кандидати, които могат да направят скок на дължина над 240 см (за мъжете) или 205 см (за жените).

Кандидатите задължително трябва да минат и тест за интелигентност и психодиагностично интервю - това е етапът, на който кандидатите най-много се проваляли, според вътрешния министър. Именно това е и етапът, на който се пресяват кандидатите. Ако тук не бъде покрит минималният праг, кандидатите не продължават напред. 

#София #служители #полицаи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Отбрана
Последно от Отбрана

Всички новини от Отбрана »