Валентин Радев допуска и политически контекст в оплакването на баретите

Валентин Радев допуска и политически контекст в оплакването на баретите
A A+ A++ A

Вътрешният министър Валентин Радев е изненадан, че служителите на СОБТ не са се обърнали с писмо към него за проблемите, а потърсили ръководството на държавата. Това той коментира пред журналисти днес, като добави, че въпреки това е назначена проверка. Преди дни баретите се оплакаха до редица институции за нередности.


Радев посочи, че с част от оплакванията на баретите не е съгласен. И заради това, че има начин проблемът да бъде решен и как е написано писмото на баретите, той допусна в него да политически подтекст.

Загиналите при катастрофи тази година за първите 11 месеца са с 50 по-малко спрямо миналата. Отново основна причина е високата скорост и неправилни маневри.
За 10-те месеца на тази година са задържани 2678 незаконно пребиваващи у нас. 

Със започването на отоплителния сезон расте и броят на пожарите. Над 500 такива инцидента има само за последните два месеца. При част от тях има жертви.

Над 80 човека в страната работят в поделенията на МВР по линия престъпления срещу животни. От началото на годината до края на октомври има 274 разследвания за насилие над животни. 19 човека са с повдигнати обвинения.

#Валентин Радев #СОБТ #проверка #МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"