„Българската Коледа” замесена в опит за измама

„Българската Коледа” замесена в опит за измама
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

В Администрацията на президента са получени сигнали за предполагаема измамна схема, използваща името на "Българската Коледа". От прессекретариата на държавния глава информират, че организаторите на благотворителната инициатива на държавния глава не са упълномощавали нито хора, нито фирми да осъществяват дейност по набиране на нови лица на Кампанията, предаде ДАРИК.

Дейността на рекламна филмова къща "Златен лъв" ЕООД, която провежда кампания в социалните мрежи за набиране на нови лица за "Българската Коледа", е опит за злоупотреба и измама с името на благотворителната инициатива, заявяват от прессекретариата на държавния глава.

Администрацията на президента се е обърнала към компетентните органи за предприемане на необходимите действия по случая, за предотвратяване и преустановяване както на злоупотреби, така и уронване доверието в инициативата.

От институцията молят хората да бъдат предпазливи и при получаване на подобно предложение да проявят съобразителност и своевременно да информират съответните компетентни органи, с оглед предотвратяване на измама, се посочва в съобщението.

#Българската Коледа #измама

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"