58-годишна жена изпи 200 мл сода каустик при опит за самоубийство

58-годишна жена изпи 200 мл сода каустик при опит за самоубийство
В болницата в Разлог установили, че Джемиле е с изгаряния на хранопровода и тънките черва. След направените й промивки 58-годишната жена е транспортирана в „Пирогов“. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

58-годишна жена е транспортирана тази нощ в „Пирогов“ с опасност за живота, след като опитала да се самоубие, поглъщайки около 200 мл сода каустик.

Сигналът за инцидента е подаден към 22:00 часа вечерта във вторник от село Конарско, община Якоруда.

Джемиле Х. съвсем съзнателно изпила около 200 милилитра сода каустик, за да сложи край на живота си, предаде БГНЕС.

С линейка на Спешна помощ в град Якоруда пострадалата жена е транспортирана за болницата в Разлог. Там е установено, че Джемиле е с изгаряния на хранопровода и тънките черва. След направените й промивки 58-годишната жена е транспортирана в „Пирогов“.

Общините Белица и Якоруда са с най-голяма безработица в Благоевградска област, официалната е около 50% – реалната е още по-висока.

Липсата на каквото и да е препитание и перспектива кара все по-често жителите на населените места в този район да посягат на живота си.

Единственият начин хората от селата над Якоруда да изкарат някой лев е продажбата на картофи, билки, горски плодове, гъби и сладка край пътя Разлог–Велинград, но там стават лесна плячка на инспекторите от Агенцията по безопасност на храните, които им съставят актове в размер на 300 лв.

#изгаряния #безработица #„Пирогов“ #самоубийство #сода каустик #Якоруда

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници