Във вторник ще бъде облачно

Във вторник ще бъде облачно
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

През нощта ще има разкъсана, често значителна облачност. Само на отделни места в Рило-Родопската област е възможно да превали. Минималните температури ще са между 7 и 12 градуса.
 
Във вторник ще преобладава облачно време с временни разкъсвания и намаления на облачността. В Източна България ще духа до умерен югозападен вятър. След обяд в североизточните райони вятърът ще се ориентира от североизток. Максималните температури ще са между 15 и 20 градуса.
 
В планините ще е предимно облачно и мъгливо. Вятърът ще отслабне. Ще е слаб до умерен от юг, югоизток. Максималната температура на височина 1200 м ще е около 12, на 2000 м - около 7 градуса.
 
По Черноморието облачността ще разкъсана. Ще духа слаб югоизточен вятър, който след обяд над северната част ще се ориентира от североизток и ще се усили. Максималните температури ще са 17-19 градуса, температурата на морската вода е 14р-15 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, ще се усилва.
 
В сряда и четвъртък ще има значителна облачност, ще превалява дъжд, предимно слаб, на повече места в югозападната половина от страната. Повече по количество ще са валежите в Рило-Родопската област. От североизток ще прониква студен въздух и дневните температури ще се понижат с 6-7 градуса.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"