В Дубай започна най-голямото авиоизложение в света

В Дубай започна най-голямото авиоизложение в света
A A+ A++ A

В Дубай бяха представени повече от 160 летателни апарата. Посетителите можеха да се насладят на изпълнение на сложни маневри от военни летци. Сключиха се и бизнес сделки на стойност милиарди долари.

Високи скорости, самолети за милиарди и пилоти, които не веднъж са преминали звуковата бариера. На авиосалона в Дубай бяха представени последните модели военни разработки в областта на авиацията. Сред тях бяха руският СУ-35, "Юрофайтър Тайфун" с два двигателя, японският "Кавазаки" Ц2 и украинският Ан 70.

Небето над Дубай се превърна и в арена на демонстрации на изключително сложни въздушни фигури от военни пилоти. Шестима летци от Китайските военновъздушни сили правиха свредели, лупинги и се движиха паралелно с няколкостотин километра в час.

Елиа, посетител на авиоизложението в Дубай: Много се впечатлихме и определено ни грабнаха вниманието.

Сред пътническите самолети двата американски гиганта "Еърбъс" и "Боинг" показаха най-новите си разработки. Луксозните летателни апарати също предизвикаха внимание.

Андрей Богински, управител на "Руски Хеликоптери": При ВИП клиентите има някой особености. Като тези от Близкия Изток. Те искат повече лукс. Ние пък сме готови да им го предоставим.

На изложението се състоя и една от най-големите сделки със самолети. Авиокомпания "Емирейтс" закупи 40 Боинга 787-10 на стойност 15 милиарда долара. 

 

#Дубай #летателни апарата #демонстрации

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"