Волен Сидеров обвини БСП в тенденциозност

Волен Сидеров обвини БСП в тенденциозност
A A+ A++ A

Лидерът на Атака и председател на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров обвини БСП в тенденциозност.

Причината за прехвърчането на искри в пленарната зала стана поисканата оставка на вицепремиера Валери Симеонов и вътрешния министър Валентин Радев заради отказан достъп на депутата Елена Йончева до оградата по границата с Турция, предаде ДАРИК. 

„Видях, че Корнелия Нинова се позовава на решения на Министерски съвет, с което даден обект се обявява за национален, обект на сигурността. Тя поиска оставката на Валери Симеонов и на Радев. Някой се пошегуваха, че е на Румен Радев, то било министър Валентин Радев. Моят въпрос е защо, след като има решение на Министерски съвет, под което са се подписали и съгласили всички министри, както и министър-председателят, тя не иска оставката на министър-председателя, вицепремиерите и всички министри надолу. Защо само на тези двама министри?“, попита Сидеров.

„Министър Радев бил предложил това, а пък за Валери Симеонов - защо? Не знам. Защото Елена Йончева не я били пуснали до оградата. Елена Йончева правела мистериозен филм, който съдържал страхотни данни. Така че, много ви моля, като искате оставки, започнете от себе си“, посочи още лидерът на Атака.

#Атака #Обединени патриоти #Волен Сидеров #БСП #Валери Симеонов #Валентин Радев #Елена Йончева #Турция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »