Риана се страхувала да се влюби

Риана се страхувала да се влюби
24-годишната звезда призна също, че е много „консервативна" в личния си живот и й е трудно да се доверява на хората и да ги пуска твърде близо до себе си. Снимка: gearlive.com
A A+ A++ A

Риана, която не е имала сериозна връзка откакто се раздели с Крис Браун, който най-брутално я малтретираше (2009 г.), се бои да се влюби отново.

„Когато бях влюбена, толкова хлътнах... Начинът, по който се чувствах беше безценен. И за част от секундата целият ми живот се промени. Всичко, което познавах беше вече различно. Никога не съм предполагала, че мога да изпитам такава болка. Страх ме е да не ми се случи отново," сподели певицата, цитирана от „Харпърс базар" и Ен Ди Ти Ви.

24-годишната звезда призна също, че е много „консервативна" в личния си живот и й е трудно да се доверява на хората и да ги пуска твърде близо до себе си.

„Консервативна съм в любовния си живот... какъвто на практика нямам. Ако срещна някого, който наистина ми се струва много интересен, ще излезем. Но щом усетя, че прекалено се сближаваме.. просто не пускам никого толкова близо."

Риана обясни, че бунтарската й страна не е любовният живот, а стилът й.

„Бунтарка съм чрез музиката, дрехите, татуировките и косата си," обясни тя.

#Риана #певица #любов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"