ГЕРБ възложили на структурите си проверки за назначенията

ГЕРБ възложили на структурите си проверки за назначенията
източник: pinterest.com
A A+ A++ A

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов каза, че на всички местни структури е възложено да се направи проверка по отношение на назначенията, за да не се използват те опонентите като аргумент. Цветанов каза това по повод информация на БСП за роднински назначения в Габрово, предаде ДАРИК. 
 
„Ако има роднински назначения някъде, които са с някакво въздействие и е нарушен законът, те трябва да бъдат изчистени“, заяви Цветанов. Според него такива аргументи не могат да дадат управление.
 
 „Управлението го дават гражданите, те го дадоха за трети път на Бойко Борисов точно преди 6 месеца“, посочи Цветан Цветанов. „Направете си изводите къде са БСП, защо го правят и защо е тази изнервеност от тяхна страна“, коментира той.
 
„Томислав Дончев не назначава в община Габрово. Сигурно трябва да се обади на брат си и да каже, понеже съм еди си какъв, трябва да напуснеш, това предлагат от БСП“, обясни председателят на ПГ на ГЕРБ. „Ако бъде доказано, че има конфликт на интереси, ще вземем отношение. Не е необходимо някой друг да ни го казва“, заяви той.
 
„БСП искат да ни вкарат в спирала, да ни отклонят от акцента, който има държавата - Европейско председателство, среща на Борисов с балканските лидери, Западните Балкани стават приоритет“, уточни Цветан Цветанов.

#ПГ #ГЕРБ #Цветан Цветанов #проверка #законът #Томислав Дончев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »