ГЕРБ оттегли доверието си от кмета на Хасково

ГЕРБ оттегли доверието си от кмета на Хасково
източник: dariknews.bg
A A+ A++ A

"Разграничаваме се от действията на кмета на Хасково Добри Беливанов. Предстоят допълни срещи и разговори с него", каза Цветан Цветанов за оттеглената вчера подкрепа на местното ръководство на партията от кмета на общината и го обвини в провалено управление.

ГЕРБ-Хасково няма да иска оставка на кмета Беливанов засега Цветанов обясни, че Беливанов се е "отклонил от обещанията, които дадохме през последните няколко години", и се извини за политическото решение на партията от 2015 г., когато дава подкрепата си за Добри Беливанов на местните избори. За Цветанов било недопустимо, когато има проблем в общината кметът да е на почивка с бизнесмен от града. По повод критиките на БСП по темата, Цветанов заяви, че тактиката на левицата за местните избори през 2019 г. ще бъде да засилят атаките си по кметове на ГЕРБ. Делян Добрев: Не сме анонимници, постъпваме принципно и честно Той каза още, че предстои в някои общини да се направят промени и на общинските ръководства.

Делян Добрев коментира по темата за кмета Беливанов, че той носи политическата отговорност, тъй като той го е номинирал за кмет. "Ние не искаме оставката на кмета, просто си оттегляме доверието от него. Той е разочарование още от първите дни на управлението", каза Добрев и допълни, че зам.-кметовете на общината са причината, заради които са дошли инвестиции в Хасково. 

#кмет #Хасково #Добри Беливанов #Цветан Цветанов #ГЕРБ-Хасково #Делян Добрев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"