„Галатасарай” обяви: Не преговаряме за Бербо

„Галатасарай” обяви: Не преговаряме за Бербо
Грандът от Истанбул беше един от най-свързваните с интерес към нападателя отбори, но сега публично отрече да опитва да го привлече. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Турският „Галатасарай“ направи официално изявление, че не преговаря за българския нападател Димитър Бербатов, и така даде нова индикация, че Бербо може и да остане в „Манчестър Юнайтед“.

Грандът от Истанбул беше един от най-свързваните с интерес към нападателя отбори, но сега публично отрече да опитва да го привлече чрез изявление на официалния си сайт, предава bTV.

„В медиите се появяват информации за различни трансфери на играчи в „Галатасарай“. Слуховете за привличането на Димитър Бербатов, Алешандре Пато и Андрей Аршавин обаче не отговарят на истината“, гласи изявлението на турския тим.

Преди няколко дни мениджърът на Бербатов в „Юнайтед“ сър Алекс Фъргюсън заяви, че той продължава да бъде играч на англичаните и ще се присъедини към предсезонната им подготовка.

Шотландският мениджър обяви, че продължава да разчита на голмайстора и той попада в неговите планове, въпреки че често го оставяше на пейката през миналия сезон.

#Галатасарай #Димитър Бербатов #Манчестър Юнайтед #сър Алекс Фъргюсън #Истанбул #Бербо #Андрей Аршавин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »