Съдът остави в ареста Хамстера и Мистър България 2003

Съдът остави в ареста Хамстера и Мистър България 2003
Мирослав Йончев поиска да бъде пуснат от ареста, тъй като трябвало да поддържа форма за предстоящо Световно първенство по културизъм. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Антон Петров – Хамстера, и Мистър България 2003 Мирослав Йончев остават в ареста по обвинения в трафик на хора и склоняване към проституция, реши Софийският апелативен съд.

Двамата, както и третият обвиняем по случая – Цветко Цветков, бяха арестувани на 27 юни. Според разследващите модната агенция на Мирослав Йончев е използвана като параван за трафика на жени.

Защитниците на тримата поискаха обвиняемите да бъдат пуснати без мерки за неотклонение, тъй като според тях прокуратурата не разполагала с други доказателства освен показанията на свидетелката Ралица Тодорова.

Тя е била четвъртият участник в групата и човекът, който описва как е протичала дейността й, предаде БГНЕС.

Свиделката е работила в модната агенция My agency, в която съдружник е Мирослав Йончев.

Според показанията й 29-годишният Мирослав Йончев й е казал за високопоставена група от хора, които били готови да плащат за сексуслуги.

Ралица Тодорова е трябвало да урежда момичета от агенцията. Заработените пари били разделяни наполовина между нея и останалите момичета, от една страна, и Мирослав Йончев, от друга.

Свидетелката заявява още, че е чувала, че модната агенция е собственост на Антон Петров и голяма част от парите са отивали за Алексей Петров, на когото Хамстера бил „дясната ръка“.

Пред разследващите Ралица Тодорова разказва също, че Мирослав Йончев е споделял пред нея, че групата държи стриптийз барове, както и че някои поп-фолк певици също са проституирали за тях.

Съдебният състав цитира и други показания на свидетели, които потвърждават казаното от Ралица Тодорова. Според съда има и опасност обвиняемите да извършат нови престъпления, защото свидетелите споделяли, че се страхуват от тях.

Мирослав Йончев поиска да бъде пуснат от ареста, тъй като трябвало да поддържа форма за предстоящо Световно първенство по културизъм.

Оказа се обаче, че от Българската федерация по културизъм е постъпило писмо, в което се посочва, че той не е национален състезател.

#трафик на хора #Алексей Петров #Ралица Тодорова #Мирослав Йончев #Мистър България 2003 #Антон Петров-Хамстера #Антон Петров #Антон Петров-Хамстера

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници