Две са основните версии за убийството във Виноградец

Две са основните версии за убийството във Виноградец
източник: dariknews.bg
A A+ A++ A

Две са основните версии, по които се работи за убийството на Наско Тонкев във Виноградец. Това заяви в Пазарджик главният прокурор Сотир Цацаров, цитиран от "24 часа". 47-годишен мъж почина в заведение в селото, след като бе прострелян по време на тържество в петък вечерта.

Първата версия е, че мъжът е бил прострелян от 6-годишно дете, а втората, че фаталният изстрел е даден от председателя на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков.
Цацаров лично се запозна с хода на разследването за стрелбата във Виноградец.

За да се избегнат всякакви съмнения в обективността на разследването, главният прокурор разпореди то да се ръководи от Окръжната прокуратура в Пловдив. Досега то бе под надзора на прокуратурата в Пазарджик.

Собственик на заведение във Виноградец бе прострелян малко преди полунощ в петък по време на тържество. Първоначално бе съобщено, че изстрелът е произведен от 6-годишно дете.Впоследствие бе доказано, че то е държало пистолета, но не е доказано, че е стреляло. Оръжието на убийството е собственост на шефа на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков, който бе задържан, а после освободен. Междувременно ГЕРБ изключи от редиците си Влайков.

#убийство #Виноградец #версии #Сотир Цацаров #Лазар Влайков #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »