Коутиньо уж е контузен, но ще играе за Бразилия

Коутиньо уж е контузен, но ще играе за Бразилия
източник:wikipedia.bg
A A+ A++ A

Филипе Коутиньо пропусна първите три мача на Ливърпул от началото на сезона заради контузия в гърба, но изненадващо бе повикан в състава на Бразилия за предстоящите световни квалификации. Звездата на мърсисайдци вчера тренира със "Селесао" и изглеждаше абсолютно здрав. Това потвърждава версията, че травмата на Коутиньо е донякъде измислица, която е повод за мениджъра Юрген Клоп да накаже бразилеца. Той иска да се махне от Ливърпул и да премине в Барселона, като дори пусна молба за трансфер, но бе спрян от ръководството, информира sporta.bg

Лекарят от щаба на бразилците каза, че болките на Филипе са били от стрес. Той потвърди, че атакуващият халф се чувства в добро състояние и ще играе срещу Еквадор тази седмица. "Коутиньо има проблеми с гърба?", учуди се медикът. "Сега той е добре. Проблемът му е предизвикан от стрес, от емоции. Несигурността за бъдещето му е предизвикала тези проблеми", заяви той.

Ливърпул отказа грандиозна оферта от 114 милиона паунда за своята перла и бъдещето на бразилеца не е никак ясно. Барса има още три дни да атакува с нова оферта, а ако не сполучи, то Филипе ще продължи да носи екипа на мърсисайдци.

#Бразилия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »