Нина Добрев дебютира като хип-хоп певица

Нина Добрев дебютира като хип-хоп певица
„Имам тен, защото съм от България“, пее на английски 23-годишната актриса.
A A+ A++ A

Нина Добрев показа, че освен страхотна актриса може да бъде и добра певица.

Звездата от сериала „Дневниците на вампира“ се изяви като рапърка в 5-минутен клип, рекламиращ американска марка слънцезащитна козметика, пише в. „Монитор“.

Компания на канадската звезда от български произход прави актьорът Ник Браун.

„Имам тен, защото съм от България“, пее на английски 23-годишната актриса, докато показва с показалка картата на България, след което продължава на чист български: „Крем за слънцето“.

Клипът с Нина Добрев предизвика множество коментари във форумите на сайтовете за видеосподеляне. Повечето са за това колко феновете й се гордеят с нея и колко сладко изглежда.

Разголената й визия определено се хареса на мъжката част от зрителите, които не пропускат да споменат, че я смятат за много секси.

В Холивуд рекламата също беше посрещната радушно, макар клипът да не блести с особени видеоефекти.

Музикални продуценти вече обмислят идеята чаровницата да запише и албум, ако намери време между снимките на следващия сезон на сериала „Дневниците на вампира“.

Докато Нина в оскъдно облекло пее за слънчеви кремове, нейното гадже Иън Съмърхолдър се предложи на търг за среща. Той обеща на една своя фенка в Атланта да обядва с него... срещу 2500 долара.

Идеята е с благотворителна цел - да бъдат събрани средства за създаване на център за малтретирани животни като част от фондацията на актьора.

Съмърхолдър се обърна към феновете си: „Разчитам на вашата щедрост. Ако проявите състрадание към животно, със сигурност ще проявите състрадание и към човешко същество“.

Търгът за срещата с Иън тече в портала The CharityBuzz.com до 18 юли.

#реклама #видеоклип #рап #Нина ДОбрев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"