Кобрата и Джошуа се разбраха - 28 октомври, Кардиф!

Кобрата и Джошуа се разбраха - 28 октомври, Кардиф!
източник:wikipedia.bg
A A+ A++ A

Щабовете на световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа и българския претендент за титлата на IBF Кубрат Пулев са постигнали окончателно решение за двубоя, съобщава ESPN. 

Двете страни са избрали варианта, който беше най-обсъждан до момента - 28 октомври на "Милениъм Стейдиъм" в Кардиф. Иначе резервен вариант остава датата 11 ноември и място Лас Вегас. В близките дни окончателно ще бъде обявен всеки един детайл по договорката.

Антъни Джошуа в момента държи поясите на IBF (Международната боксова федерация) и WBA (Световната боксова асоциация). Той ги завоюва след нокаут срещу Владимир Кличко през април. Украинската легенда обаче сложи край на кариерата си и разби мечтите на феновете за реванш между него и британската суперзвезда.

Сега единственият официален претендент за титлата на IBF е Кобрата и Ей Джей е задължен да се бие с него, за да не загуби пояса служебно. Иначе претендент за WBA е кубинецът Луис Ортис, който притиска Джошуа да се бие първо с него и после с Пулев, но приоритет за британеца е двубоят с българина.

 

#Кобрата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"