Поляк отвлече модел, за да я продаде като секс робиня

Поляк отвлече модел, за да я продаде като секс робиня
източник: dariknews.bg
A A+ A++ A

Британска манекенка е била отвлечена от поляк през юли. 30-годишният Лукаш Павел Херба я предлагал на търг за сексуална робиня в интернет. Полицията в Италия издирва евентуални съучастници в отвличането, след като арестува Лукаш.

Италиански медии цитират полицейски документи, според които 20-годишната жена казала на следователите, че видяла двама мъже, а имало и още трима, чиито лица не успяла да зърне.

Младата британка вече се е прибрала във Великобритания. На 11 юли тя била примамена с фалшива покана за фотосесия близо до централната гара в Милано. Там й била поставена инжекция с кетамин - обезболяващо средство за животни, използвано като опиат. "Човек с черни ръкавици дойде зад мен, сложи едната си ръка на врата ми и с другата ми запуши устата, а втори ми инжектира нещо в дясната ръка", казала младата жена, цитирана от "Кориере дела сера".

Резултат с изображение за Клоуи Ейлинг

Според вестника името й е Клоуи Ейлинг. "Мисля, че съм припаднала, защото след като се събудих, бях само с боди и чорапи, глезените и китките ми бяха вързани, а устата - залепена с лепенка. Бях в голям сак и имах много малко пространство за дишане", разказала тя. 

Похитителят и съучастникът му я пренесли в багажника на лека кола от Милано в селска къща в областта Пиемонт, където я държали до 17 юли. Тогава похитителят я върнал в Милано и я освободил близо до британското консулство, след което бил арестуван.

Следователите не са установили дали Херба наистина се е опитал да продаде жертвата си на търг в интернет или я е заплашвал, за да изтръгне с изнудване от семейството й 300 000 евро в биткойни. Похитителят казал на младата жена, че я освобождава, защото има малко дете и че подобни отвличания са забранени от "Черната смърт" - нелегална мрежа, действаща в интернет, към която той твърдял, че принадлежи. 

Резултат с изображение за Клоуи Ейлинг

Полицията заяви, че не е сигурна дали такава мрежа съществува, посочва АФП.

 

 

#отвличане #сексуална робиня #интернет #фотосесия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"