Благотворителен концерт помага на деца

Благотворителен концерт помага на деца
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Националният Фестивал „ЗАВИНАГИ С НАС” е благотворителна кампания на Форум „Възможност за бъдеще” съвместно с Община Велинград в лицето на Кмета д-р Костадин Коев Обществото обединява сили в подкрепа на децата на служители от системата на МВР, загинали или пострадали при изпълнение на служебния си дълг, информира ДАРИК.Цяло съзвездие певци застават и подкрепя отново каузата:

Изпълнители от компанията на Графа „Монте Мюзик” - Вензи, Искрен Тончев - Искрата, както Румънеца и Енчев и балет, Атанас Колев от X Фактор, Иванка Средникова една от Трио Парадайс – 4-то издание X Фактор, прекрасната Рени, Анджелина Денчева, която пее от 4 г, на 6 участва в президентската благотворителна кампания, а на 7 г. печели международниат конкурс "Сребърна Янтра" , Мариам Маврова- е член и лауреат на Клуба на "Успелите деца на България" във фондацията на „Димитър Бербатов и с множество награди, Водещ- Ваня Шекерова – актриса и певица от Пловдив, Дювиш „Звънче”, Емблемата на Велинград -Духовият оркестър и мажоретният състав Димитър Мечев”,Клуб по

Спортни танци „Импулс” също носители на международни награди и медали ще подкрепят кампанията и ще забавляват публиката.

На 27 Август ОТ 16.00 ч. на площада във Велинград, участници от Международният фестивал за автентичен фолклор в с. Дорково - състави от Португалия -остров Мадейра и Република Перу също ни подкрепиха с тяхни изпълнения. Благодарим на Кмета на Велинград д-р Костадин Коев и на кмета на с. Дорково, г-н Николай Ковачев за предоставената възможност!

Със събраните средства от благотворителните концерти се организират всяка година детски летни лагери, като целта е да се зарадват всичките 114 деца, останали без бащи от цяла България. През 2016 г. лагерът бе проведе във Варна, а тази година домакин ще бъде първият град застанал зад Националната кампания освен Несебър и Ст. Загора - Велинград. Благодарим на г-н Асьов за поканата да гостуваме в хотелът му напълно безвъзмездно, както и на всички участници, фирми и организации, които ни подкрепят! Благодарим от сърце!

#деца #концерт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »