Учени вярват в извънземни (ВИДЕО)

Учени вярват в извънземни (ВИДЕО)
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Голяма част от хората, които вярват в извънземни, са най-обикновени любители на интернет конспирациите. Но не са малко и хората със сериозно научно и професионално реноме, които са убедени, че Земята е посещавана и наблюдавана от представители на извънземни цивилизации още от древността. Част от тях даже твърдят, че лично са наблюдавали НЛО и смятат, че това най-вероятно са апарати на извънземни посетители.

Уважавани американски астронавти са говорили открито за своите убеждения, че извънземни съществуват и посещават Земята редовно. Част от тях твърдят, че лично са виждали НЛО и са убедени, че това са обекти с извънземен характер.

Астронавтът Едгар Мичъл е шестият човек, разходил се по повърхността на Луната през 1971 г. След преживяването той до края на живота си твърди, че извънземните ни наблюдават и са сред нас от доста време. В едно свое интервю той дори твърди, че извънземните са успели да предотвратят ядрена война. Той също така е убеден, че Ватиканът знае истината за съществуването на извънземни цивилизации.  
Това негово твърдение се споделя и от монзина вонени служители, които са преки свидетели на подобни случки.

Мичъл е сигурен, че американското правителство крие истината по случаят Розуел от 1947 г., когато НЛО се разбива край малкия град в щата Ню Мексико.


Друг астронавт - Гордън Купър е взел участие в проект „Меркурий”, първата програма за пилотирани космически полети на НАСА. Купър твърди ,че още преди космическата мисия е имал шанса да види НЛО над Германия през 1951 г. А по-късно той казва, че е виждал НЛО и над секретна база, в която са се провеждали тестове на експериментален самолет.

През 1984 г на среща на ООН, Купър заявява следното:

“Ние първо трябва да им покажем, че можем да решаваме проблемите си по мирен начин, преди да ни приемат във вселенското общество”.

Астронавтът Доналд Слейтън също е част от проекта „Меркурий”. Той свидетелства, че през 1951 г. е видял с очите си НЛО, докато е извършвал тестов полет с експериментален самолет над военна база в щата Минесота.
Според него то се приближило и го следвало известно време. След това ускорило с много по-висока скорост от свръхзвуковия самолет и изчезнало в небето.

Брайън О'Лиъри е друг американски учен и астронавт, който е убеден в съществуването на извънземни цивилизации. Той не е бил на космическа мисия, но е бил сред избраниците за полет до Марс, който НАСА планувала още през 1967 г. Той смята ,че извънземните цивилизации ни следят от много време, но тяхната поява е далеч от материалното разбиране за срещи, което ние имаме.

Подобни необикновени срещи в небето и в Космоса са имали и част от руските космонавти. Някои от тях също вярват, че НЛО, които са видели, са с извънземен характер.

#учени #астронафти #извънземни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"