8 август Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед

8 август Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед
източник: pixabay
A A+ A++ A

„Това е предсезонна подготовка. Сигурен съм, че резултатите, които постигнахме, не са това, което сме очаквали, но това не променя нищо“, заяви мениджърът на Реал Мадрид Зинедин Зидан. /БГНЕС/

Вчера "белите" допуснаха поражение с 2:3 от Барселона в сблъсък от приятелския турнир Интернешънъл Чемпиънс Къп в Маями, САЩ.

„Важното е да бъдем готови за 8 август. Видях доста добри неща, както и такива, които не ми харесаха. Трябва да бъдем търпеливи, да работим здраво и да сме максимално подготвени за Суперкупата на Уефа“, смята Зидан.

На 8 август Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед ще премерят сили във финала за Суперкупата на Уефа, който ще се играе в македонската столица Скопие.

„Не се притеснявам от загубата. Винаги е тежко да загубиш и ние не обичаме да губим, но това не е най-важното нещо. Просто трябва да подобрим и променим някои неща“, добави Зизу.

„Започнахме лошо мача. Поведоха ни с 2:0 в рамките на шест-седем минути и всичко стана заради липсата на концентрация. След това започнахме да играем нашата игра и не смятам, че се представихме лошо на терена“, коментира френският специалист.

„Излизаме срещу Барселона отново след няколко дни, но това днес беше една игра на контрасти. Започнахме лошо, но впоследствие навлязохме в играта. След това обаче изпускахме много лесно притежанието на топката, което не е типично за нас“, анализира наставникът на Кралския клуб. 

#Зидан #Реал #клуб #Барселона

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници