Ироничен плакат с Тръмп в Мексико

Ироничен плакат с Тръмп в Мексико
източник:pixabey.com
A A+ A++ A

Американският президент Доналд Тръмп не се радва ни най-малко на уважение и обич в Мексико, след всичките атаки и обиди към страната заради мигрантите и изграждането на граничната стена. 

Отскоро голямо крайпътно пано - 13 на 7 м, в Мексико сити, на което комично е изобразен Тръмп като извънземно същество, призовава шофьорите "Да направят Америка отново велика".
 
Фонът на паното е на червени и бели ивици. Лицето на Тръмп, което е без месо, прилича на това на Терминатора - с оголени зъби и също като фона, на който е нарисуван образът, е в синьо и червено, като разбира се, не е пропуснат и смешния присаден рус перчем на стопанина на Белия дом.

Паното е поставено край вътрешното околовръстно шосе на мексиканската столица, известно с името Periferico. То се е появило там миналата седмица, след като не е успял опитът да бъде поставено в САЩ.

Първоначалният замисъл е бил плакатът да бъде поставен в американски град, казва неговият създател Мич О’Конъл - живеещ в Чикаго художник. "Америка се страхува да постави този ироничен плакат", казва О’Конъл.

Идеята обаче се видяла добра на Мексико, доколкото още в предизборната си кампания бъдещият американски президент доста атакуваше съседната на Щатите страна. От Белия дом се въздържат да коментират случилото се.  

#Мексико #Тръмп #плакат

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"