Кис дарява китара на детската болница в Манчестър

Кис дарява китара на детската болница в Манчестър
Източник: YouTube
A A+ A++ A

Американската рок група "Кис" предложи една от китарите си на благотворителен търг в помощ на детската болница в Манчестър./БГНЕС/

През май месец се наложи легендарната рок група да отмени концерта си в британския град заради терористичния акт, извършен там на 23 май. В знак на извинение вокалът и китарист на бандата Пол Стенли дари на аукцион личната си китара Ibanez PS120, с която той щеше да забива на шоуто си, като средствата от нея ще отидат за подпомагане на лечебното заведение. Инструментът е допълнително разкрасен с автографи от членовете на "Кис"

"Бяхме опечалени от зловещата атака в "Манчестър Арена" и трябваше да направим нещо в подкрепа на града. Невероятната работа на детската болница "Роял Манчестър" никога не е била по-очевидна, отколкото след това ужасяващо събитие. Трогнати сме, че имаме възможността да дадем своя принос към подкрепянето на нейните усилия", написа Стенли в официално изявление в сряда.

Подписаната китара ще бъде продадена по време на благотворителния бал по случай 10-годишнината на болницата, който ще се проведе на 17 март 2018 г. в хотел "Лоури" в града. Освен китарата, късметлията ще се сдобие още с VIP билети, среща зад кулисите с рокаджиите и пропуск за четирима за който и да било концерт на "Кис" по света. 


#болница #китара #Стенли

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »