Рекламни видеоклипове - България като туристическа дестинация

Рекламни видеоклипове - България като туристическа дестинация
източник: pixabay
A A+ A++ A

Министерството на туризма търси изпълнители на обществена поръчка за изработката на рекламни видеоклипове, а бюджетът е повече от икономичен. За седем 30-секундни клипа ще бъдат платени до 44 400 лв., с ДДС или малко над 6300 лв. за един брой. Средните цени за изработването на 30-секундни рекламни клипове варират между 15 000 и 20 000 лв, предаде БГНЕС.

Един от клиповете трябва да е имиджов за България като туристическа дестинация с разнообразни възможности за почивка. Останалите шест клипа ще са със следната тематика: “култура” – българска история, кирилица, манастири и църкви, обекти под закрилата на ЮНЕСКО; “природа” – приключенски, еко и селски туризъм; “спорт” – възможности за практикуване на различни видове спорт и посещение на спортни събития; “зимен туризъм” – курорти и възможности за зимен спорт; “летен туризъм” – курорти и възможности за летен отдих; “балнео, СПА, озравителен туризъм” – презентация на страната като водеща СПА-дестинация.

Клиповете трябва да са с резолюция HD/4K и да са подходящи за публикуване в интернет. Материалите трябва да имат музикално оформление, дикторски глас и субтитри на шест езика – български, английски, френски, немски, руски и испански, както и да включват туристическото лого на страната. Победител ще е кандидатът, който предложи най-ниска цена за изработка, срокът за подаване на оферти е 31 юли 2017 г., а клиповете трябва да са готови до 30 дни след подписването на договор. 

#поръчка #клипове #дестинация #туризъм

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Финанси
Последно от Финанси

Всички новини от Финанси »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"