Бащата пребил лекарка, заради опити за вечна младост (ВИДЕО)

Бащата пребил лекарка, заради опити за вечна младост (ВИДЕО)
Източник: NOVA
A A+ A++ A
Раждането на едно дете се превърна в повод за гняв, агресия и насилие. Баща преби лекарка, защото не му дала плацентата на бебето. По-късно се разбра, че Владимир Стоянов е работил по формула за вечна младост.В сайта си той описва част от жестоките методи, които прилага  върху животни, за да открие вечния живот, пише НОВА.

 
"Преди време имаше слухове, че е експериментирал с живи животни",посочва доц. Светослав Димов, преподавател в Биологическия факултет към Софийския университет. А снимките са изтрити, и то скоро. Също както Стоянов решава да промени външния си вид след нападението над д-р Гагова. "Владимир не е искал плацентата, за да я яде, но това изисква сериозно лабораторно оборудване и най-вече познания, каквито той няма", коментира доц. Димов. 
 
Специалистите са категорични, че изнасянето на плацента от болничното заведение е недопустимо. Което вероятно е ядосало любителя- генетик.Малко преди да нападне д-р Гагова, той заплашва и своя преподавателка, която го е скъсала на изпит. Съседите му също се оплакват от неговата агресия. 
 
Синът на Владимир няма да носи неговото име. А майката на детето не иска да има нищо общо с бащата.

#"Шейново" #Младост #експерименти

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници