Круизен затворен кораб с тематични еротични денонощия

Круизен затворен кораб с тематични еротични денонощия
Източник: pixabay
A A+ A++ A
Едно от най-чаканите морски пътешествия за възрастни, наречено Desire Venice Cruise, започна с 28 българи на борда, пише Profit.bg.
 
Нестандартното пътешестие се организира от холандската туристическа фирма SDC и преминава през островите Миконос, Парос, Родос, Санторини, град Ханя на остров Крит и град Мармарис (Турция). На борда има екипаж от 393 души и 660 пътници, от които 329 са мъже и 331 жени. Достъпът до него е забранен за обществеността.

Пасажерите са бразилци, българи, австралийци, аржентинци, французи, германци, италианци, холандци, шведи, щвейцарци, англичани, американци, гърци и кипърци. Цената за пътуване на човек започва от 2 349 долара и стига до 8 875 долара за луксозна каюта-апартамент.

Пасажерите ги очакват тематични еротични вечери, ексцентрични шоупрограми, секс на живо и уроци по танци на пилон. Организаторите обещават абсолютна дискретност за самоличността на пътниците. Спорерд сайта им, следващите круизи ще бъдат между 9 и 16 декември 2017 г. - от Карибите и между 28 април и 3 май 2018 г. от Крит.

#еротика #круиз #билети

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"