Знаете ли къде и какъв е остров Фламинго

Знаете ли къде и какъв е остров Фламинго
Инстаграм: Instagram
A A+ A++ A

Остров Фламинго, както го наричат ​​много туристи, се намира край Аруба и е частна собственост на хотел Renaissance. Достъпен е само от борда Малка Шхуна. Тя е на разположението на гости и посетители срещу билет от 99 долара. Частният остров е дом на няколко плажа, включително един, който е изпълнен с птици фламинго, предаде Profit.bg.

Хотелът продава само 30 билета на ден на посетителите, които не са настанени в него, така че, за да има шанс за билет, трябва да пристигнете в основната част на хотела до 8 часа сутринта, посочва T+L. Ако все пак стигнете до лодката, се насладете на пътуването. То дава поглед на посетителите към многобройните плажове на острова, заедно с многоцветните лодки, закотвени в пристанището, докато прочутите ветрове на Аруба се блъскат по вълните.

След кратко пътуване до острова и няколко минути разходка, вие пристигате на плажа, където моментално попадате в компанията на екзотичните птици. С ярко розовите си пера, контрастиращи на тюркоазената вода на Карибско море, те предоставят поразителна гледка. Сякаш незаинтересовани от посетителите, птиците фламинго се разхождат наоколо, в търсене на храна.

#фламинго #остров #рай

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »