Мъжът оцелял след сблъсък с автобус разказа за случилото се (ВИДЕО)

Мъжът оцелял след сблъсък с автобус разказа за случилото се (ВИДЕО)
Източник: Youtube
A A+ A++ A

Британецът Саймън Смит без съмнение е щастливец. За 53-те години, откакто е на този свят, може да му е провървяло неведнъж, но той извади най-невероятния късмет миналия уикенд, когато се прибираше пеша по ул. „Гън“ в Рединг. Tъкмо бе пресякъл шосето и миг преди да се качи на тротоара беше връхлетян изневиделица от... автобус, предаде бТВ.

Дотук може да се каже, че късметът е лош, но всъщност граничи с чудо. След като беше изхвърлен на повече от шест метра от мястото на сблъсъка, г-н Смит просто се изправи и влезе в близката кръчма.

„Щастлив съм изобщо да съм жив“, каза по-късно Смит пред медиите. Повиканият на мястото екип на спешна помощ обаче отказал да повярва, че е бил ударен от автобус. „Всъщност всички бяхме съгласни, че ако ме беше ударил автобус, не трябваше да съм жив“, обясни спокойно той.

Късметлията държи да уточни, че е влязъл в кръчмата само за да потърси сигурно място. „Доста е смешно, че всички мислят, че съм влязъл за бира. Всъщност търсих убежище“, обясни той пред в. „Сън“. Все пак призна, че по-късно е изпил една – след като го пуснали от болницата.

Транспортната компания определи случилото се като „ужасен инцидент“ и обяви, че прави вътрешно разследване. Полицията също разследва защо шофьорът е изгубил контрол.

#автобус #късмет #мъж

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"