Манията за слава предизвика нелепа смърт

Манията за слава предизвика нелепа смърт
Източник: Youtube
A A+ A++ A

Жена от Минесота застреля приятеля си при неуспешен опит да демонстрират каскада в социалната мрежа „Ютюб”, предаде бТВ.

19-годишната Монализа Перез произвела изстрел от 30 см срещу партньора си Педро Руиз. Пред себе си той държал дебела книга, която трябвало да спре куршума. 3-годишният син на младата двойка и почти 30 зрители станали свидетели на фаталния инцидент.

Жената е обвинена в предумишлено убийство и ще се изправи пред съда в сряда. Според адвоката по случая книгата, която Педро е използвал, е била енциклопедия с твърда корица. „Аз и Педро ще заснемем може би едно от най-опасните видеа. Негова идея, а не моя”, пише Монализа по-рано в деня на каскадата.

„Те бяха влюбени, обичаха се. Това беше просто една лудория, която свърши зле”, коментира лелята на Руиз пред американска телевизия. Според нея целта им е била да станат по-популярни в „Ютюб”. От март те поддържат собствен канал, в който разказват за живота на младите родители. Миналата седмица Монализа съобщила пред последователите си, че със съпруга ѝ очакват второто си дете през септември.

#убийство #игра #жена

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »