Емоционална дъска на летище София

Емоционална дъска на летище София
Източник: pixabay
A A+ A++ A

Само в рамките на няколко часа повече от 450 пътници, излитащи и заминаващи на летище София, записаха на специални табла защо са избрали да живеят и работят в чужбина и какво би ги накарало да се върнат в България и да градят кариера тук, пише Profit.bg.

Някои от най-популярните мотиви за заминаване се оказаха желанието за по-добра професионална реализация, по-добри условия на живот, по-качествено образование. При отговорите на въпроса „Защо бих се върнал в България“ най-често хората споделяха, че това са близките и семейството, приятелите, природата.

Не липсваха и емоционални отговори като „Обичам България!“ и „Не мога без родината си, тя е прекрасна!“, „Това е моят дом“.„Благодарим на всички, които се включиха – тази обратна връзка е важна не само за нас като работодател, но и за бизнеса в България“, споделиха организаторите от TELUS International Europe.

„Нашата мисия е да създадем такива условия за кариера, че младите и образовани хора да изберат да се върнат тук, получавайки всичко – професионална реализация и едновременно с това щастието да живееш сред близки и обичани хора. До края на годината искаме да върнем 150 българи с конкретно предложение, което предстои да обявим тези дни, добавиха те. Компанията, организирала инициативата, е водещ доставчик на услуги в сферата на BPO и ITO, който от 2004 г. насам предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси.

В компанията работят повече от 3500 служители на територията на 7 центъра в София, Пловдив, Букурещ и Крайова (Румъния), както и Манчестър и Канок (Великобритания).

#емоции #летище #българи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"