Добрев избяга от медиите „със свръхестествени сили”

Добрев избяга от медиите „със свръхестествени сили”
Министърът на икономиката и енергетиката Делян Добрев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев прояви свръхестествени способности и успя да избяга от въпросите на журналистите в Народното събрание, коментира в петък БГНЕС.

След като от парламентарната трибуна хвърли вината за повишаването на тока на Тройната коалиция, Добрев влезе в служебната стая на заместник-председателя на парламента от ГЕРБ Анастас Анастасов, коментира агенцията.

Журналистите наобиколиха входа на кабинета, въпреки че бяха предупредени от пиарите на управляващите, че министърът няма да отговаря на техните въпроси, които са повече от актуални, пише още БГНЕС.

Според изданието най-основният от тях е как така за един ден цената на тока се повиши на два пъти и кое наложи всъщност този социален шок за хората.

След неотстъпчивостта на медиите да освободят входа на кабинета от връзките на ГЕРБ с обществеността обяснили, че министърът не е нито в този кабинет, нито в кабинета на Цецка Цачева, който е съседен, а вече бил в Министерския съвет.

Масовото недоволство на представителите на медиите се изрази в остри коментари и насмешливо отношение към министъра на икономиката, който избяга в ключов момент за българските граждани, ощетени за пореден път с повишаващите се цени на тока, коментира БГНЕС.

#ток #Министерски съвет #Цецка Цачева #Анастас Анастасов #ГЕРБ #тройната коалиция #енергетиката и туризма #министър на икономиката #Делян Добрев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"