Знаете ли, че може да се определи какви са престъпниците според зодията?

Знаете ли, че може да се определи какви са престъпниците според зодията?
pixabay.com
A A+ A++ A

Някои хора смятат, че знаците на зодиака са пряко свързани с конкретна предразположеност към извършване на престъпления. В това, разбира се, има известна истина, предаде Дарик.

Астролози и психолози изучават престъпниците и са склонни да твърдят, че има пряка връзка между рождения ден на лицето и видовете престъпления, към които е склонно.

Ако зодията оказва влияние върху начина на мислене, емоциите, действията, и в крайна сметка на цялостната карма на човека, не може да не си зададем въпроса - възможно ли е моментът на раждането ни и подреждането на планетите към дадения момент да ни подтикват да вършим лоши неща?


Огнените знаци - Стрелец, Овен и Лъв

От тези три знака към най-различни видове деяния е предразположен Стрелецът. И най-важното - трудно е да бъде хванат. Овенът винаги е въоръжен до зъби престъпник, а Лъвът е опасен, защото самочувствието му позволява лесно да върши различни нарушения.

Въздушните знаци - Везни, Близнаци и Водолей

Ако сравним тези знаци, Везните са тези, които са склонни да извършват престъпления. Те са много опасни и често добре въоръжени. Близнаците се замесват в различни измами, а Водолеите тръгват против закона в името на отмъщението.


Земните знаци - Козирог, Дева, Телец

Телецът е най-темпераментният и опасен престъпник. Девата е малко страхлива, затова винаги е въоръжена до зъби ,а Козирогът е майстор в умението да се изплъзне от наказание, след като е извършил престъпление.

 

Водните знаци - Скорпион, Рак, Риби

Изненадващо е, че Раците най- често попадат в полицията. Обикновено те не действат заради себе си, а заради близки. Скорпион и Риби изостават в това отношение.

#зодии #престъпници #нрави

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"