Детето-чудо Крис Добрев се върна в Коматево

Детето-чудо Крис Добрев се върна в Коматево
YouTube
A A+ A++ A

Утре Ботев Пловдив ще входират картотеката на Крис Добрев за мачовете от Лига Европа, научи Sporta.bg. Договорът на футболиста с Ботев Пловдив е до лятото на 2020 година, разкриха наши източници от клуба. В контракта на играча няма освобождаваща клауза, която, ако даден клуб заплати, да може да го привлече. „Разумът ми казва Септември, но сърцето ми посочи Ботев!“ Това са точните думи, които Кристиян Добрев е казал на Георги Марков и Асен Караславов. След тях Добрев е поискал извинение и от двата отбора, предаде Sporta.bg.

Междувременно близки до играча разкриха, че от Ботев Пловдив буквално са преобърнали света, за да направят така, че футболистът да остане под тепетата. Приближени до Крис казват, че той е оценил тези усилия на жълто-черния клуб и това е оказало не малко влияние в крайното му решение. Благодетелят на канарчетата Георги Самуилов пък е изявил желание лично да се запознае с играча в следващите дни и да проведе разговор с него за неговото бъдеще в Ботев.

В четвъртък играчът ще мине обстойни прегледи. Очаква се всичко около коляното на играча да е ок и той да започне пълноценни тренировки и да вземе участие в задаващите се контроли на Ботев Пловдив.

Президентът на Септември Румен Чандъров прие спокойно изборът на младия талант Крис Добрев да играе за Ботев. Миналата седмица 16-годишният нападател изненадващо напусна Коматево и акостира в тима на Чандъров. Вчера обаче десетокласникът от Бургас се върна при жълто-черните и дори участва във вечерната тренировка.

„Момчето в крайна сметка е решило да остане в Ботев. В края на краищата най-важно е самото желание на играча. Първоначално искаше да дойде при нас. Директорите в нашия клуб ми заявиха, че им е казал, че желанието му е да се върне в Пловдив, защото е преценил, че това ще е най-доброто за него в настоящия момент. Няма казус „Крис Добрев”, няма никакви скандали, а и нямаше смисъл да се влиза в разправии”, обяви Румен Чандъров.

#Ботев (Пловдив)

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"