Обратното броене за шоуто на Бербо и Фиго започна

Обратното броене за шоуто на Бербо и Фиго започна
YouTube
A A+ A++ A

Демонстративният мач с благотворителна цел, организиран от фондациите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго предстои след броени часове. Едни от най-големите звезди на световния футбол са вече у нас и тази вечер от 20.00 часа ще излязат на терена на Националния стадион „Васил Левски“, за да поднесат запомнящ се спектакъл на феновете, предаде Sporta.bg.

Капитани на двата отбора ще са Димитър Бербатов и Луиш Фиго. Португалската легенда каза при пристигането си в София: „Казах на Бербатов, че сме дошли, за да спечелим. Крайният резултат не е важен. Важна е каузата за този мач“.

Специално за прекрасната инициатива в България са Роберто Карлос, Робер Пирес, Деко, Давид Трезеге, Мичел Салгадо, Максуел, Франческо Толдо, Предраг Миятович, Раийн Гигс, Пол Скоулс, Рио Фърдинанд, Неманя Видич, Роби Кийн и други. За шоуто пристигат и българските звезди Христо Стоичков, Красимир Балъков, Стилиян Петров и Мартин Петров.

Бербатов покани и девет от младите таланти на българския футбол, за да се докоснат до звездите по време на големия мач. Това са Георги Миланов от ЦСКА Москва и Ивайло Чочев от Палермо, Кирил Десподов и Божидар Чорбаджийски от ЦСКА, Божидар Краев и Антонио Вутов от Левски, Тодор Неделев от Ботев, Ияд Хамуд от Локомотив Пловдив и Кристиян Кръстев от Славия.

Ето и отборите

#Димитър Бербатов #благотворителен мач

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"