Ангел Петричев: Футболистите се радват, защото най-добре се играе у дома

Ангел Петричев: Футболистите се радват, защото най-добре се играе у дома
Източник: Youtube
A A+ A++ A

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев, наставникът на тима Георги Дерменджиев и бранителят Козмин Моци говориха днес пред медиите. Това се случи преди старта на подготовката на разградчани за новата кампания, пише Sporta.bg.

"Целта е ново влизане в групите на Шампионска лига", коментира Петричев. Той не пропусна възможността да пожелае успех на националния отбор преди световната квалификация с Беларус тази вечер.

"В ръцете на строителите сме, имахме среща с тях, направен е екшън план, ако няма продължителни дни с валежи се надявам да се справим, хората от УЕФА направиха инспекция, ако на 15 юли успеем, тогава няма да има проблем да играем мачовете си от груповата фаза в Разград. Новият сектор ще бъде изключително модерно съоръжение, разбира се, има и неща за които ще бъдат направени компромиси, има много работа, трябва да се направят чудеса", добави той."Футболистите също се радват, защото най-добре се играе у дома", коментира още Петричев. Той коментира и как ще се развива дублиращия тим на състава.

"Във втория тим ще се разчита изключително на футболисти от школата на клуба, което ще им позволи да усетят мачовете във Втора лига и да покажат потенциала си", каза той.Георги Терзиев се връща в тима, стана ясно още на пресконференцията. С Йордан Минев също ще бъдат проведени разговори.

"Искам да пожелая успех на националите, събираме се днес и утре, минаваме прегледи и отборът започна тренировъчен цикъл, за да бъдат готови футболистите да атакуват групите на Шампинска лига. Това, че сме поставени трябва да не ни успокоява, досега винаги влизахме като непоставени,искам всички да са здрави и да започнем добре. Оглеждаме нови футболисти, но ако бъдат привлечени те трябва да бъдат класни и да вдигнат нивото", каза наставникът Дерменджиев. "Всички трябва да сме готови за мачовете в Европа, отпочинал съм, по-добре, че не съм в националния тим", коментира Козмин Моци.

#Лудогорец #Ангел Петричев #Георги Дерменджиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »