Godsmack отмениха участието си на Sofia Rocks

Godsmack отмениха участието си на Sofia Rocks
Обещавам, че ще се върнем и че ще свирим във всички държави, които не успяхме да посетим този път. Приемете моите най-искрени извинения! Ще ни видите отново, пише Съли Ерна до феновете. Снимка: godsmack.com
A A+ A++ A

Един от хедлайнерите на Sofia Rocks – Godsmack, отмени участието си в музикалния фестивал, съобщи официалният сайт на групата.

Godsmack отменят всички оставащи концерти от европейското си турне, включително участието си на Sofia Rocks заради проблеми с гласа на вокалиста Съли Ерна.

Въпреки че не се съобщава какво не е наред със здравето на музиканта, проблемът му е по-сериозен от очакваното, защото след първоначално отменените няколко концерта в Централна Европа на 23 юни групата се отказа и от всички останали.

След преглед във Виена лекарите са препоръчали на Съли Ерна почивка от няколко седмици. Групата успя да направи концерти във Великобритания и Белгия, преди да анонсира отменянето на останалите участия.

Настоящата им обиколка щеше да бъде първото им турне в Европа от почти десетилетие насам.

„Съжалявам, Европа“, пише Съли Ерна в изявление до феновете. „Обещавам, че ще се върнем и че ще свирим във всички държави, които не успяхме да посетим този път. Приемете моите най-искрени извинения! Ще ни видите отново.“

Засега няма официална информация дали концертите ще бъдат пренасрочени на нови дати.

#Sofia Rocks #Съли Ерна #Godsmack #концерт #Европа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници