Вероятността да падне рекордният джакпот от 5 млн. лв. е 1:14 000 000

Вероятността да падне рекордният джакпот от 5 млн. лв. е 1:14 000 000
Като загубите 80 стотинки, пак ще сте щастлив, защото малката загуба е печалба“, казва финансовият експерт Банчо Банев. Снимка: livesport.bg
A A+ A++ A

Едно към 13 983 816 е вероятността да бъде спечелен джакпотът в последното теглене на 6/49, който достигна сумата от 5 061 000 лева.

В система, която е направена да вади „левчетата от джоба“, „понасянето“ на лесната печалба е сложна схема от поведенчески правила, твърдят експертите, цитирани от bTV.

Изследване на американски социолози показва, че хората, спечелили голям джакпот, го губят в следващите 4 до 7 години. Стигат до разводи и разпродаване на имущество и доказват, че в повечето случаи големите пари могат да докарат повече нещастие, отколкото радост.

Затова финансовият експерт Банчо Банев съветва новородените милионери да споделят новината с тесен кръг от хора.

Друго неписано правило гласи, че с колкото повече средства разполага човек, толкова повече неща го изкушават, тъй като губи вградените си стабилизатори на редовната заплата.

Затова впускането в бизнес начинания не се препоръчва на прясно забогателите.

Работещ механизъм според Банчо Банев е и „еврейската формула“ – една трета от парите в банка, една трета в злато и една трета в имоти.

Експертът препоръчва спечелилият да не си променя драстично навиците със самочувствието на богаташ, тъй като „броените пари свършват бързо“, а и с милионите човек започва да губи чувството си за свобода.

„Купете си фиш за 80 стотинки, помечтайте, облечете си най-хубавите дрехи, изпийте едно хубаво кафе - все едно, че сте милионер. Ето това е най-голямата печалба. Като загубите 80 стотинки, пак ще сте щастлив, защото малката загуба е печалба“, казва още финансовият експерт.

#тото #джакпот #Банчо Банев #6/49 #Български спортен тотализатор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"