Дучето загърбва ЦСКА 1948 и се връща при ЦСКА-София

Дучето загърбва ЦСКА 1948 и се връща при ЦСКА-София
Източник: Youtube
A A+ A++ A

Сензационна новина обикаля София и вълнува много феновете на ЦСКА. Било то тези на ЦСКА-София или пък на ЦСКА 1948. Говори се, че бившият лидер на Сектор "Г" Димитър Ангелов-Дучето щял да се връща на "Армията". От доста време той не посещава мачове на ЦСКА, но явно е размислил. Това става ясно от думите на журналиста Георги Атанасов, който наскоро нарече Дучето - "единственият умен човек в ЦСКА 1948', пише Sporta.bg.

"Не е имало разединение на феновете на ЦСКА, а провокации от една групичка и малка част колебаещи се, които искаха ЦСКА да вземе емблемата. И ето, Гриша Ганчев я взе. Вчера имах диалог с Димитър Ангелов-Дучето, човекът заяви в прав текст: "В най-скоро време се завръщам на "Армията". Това, което искам да се откупи, колкото и формален акт да е - наследството на предишното дружество. Искам да бъде удовлетворена държавата". Г-н Ангелов заявява, че ще се връща на "Армията". А той все пак е една фигура от историята на Сектор "Г".

Така, че обединението е факт отдавна, просто вчера присъствахме на погребението на тези, които решиха да превърнат предателството в бизнес. Както знаем от историята и от човешките отношения - няма по-отвратително деяние от предателството. Бъди съперник, отстоявай позициите си в честна битка, но никога не бъди предател", каза Атанасов.

Дучето подкрепяше ЦСКА 1948, но явно за в бъдеще ще вика за ЦСКА на Гриша Ганчев.

#Дучето #ЦСКА-София #ЦСКА 1948

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите