Някои от функциите на Galaxy S8 само на китайския пазар

Някои от функциите на Galaxy S8 само на китайския пазар
Източник: pixabay
A A+ A++ A

Китайският пазар на смартфони се отличава от западния. Това може да се забележи по устройствата, които Xiaomi, Huawei, Oppo и Vivo създават, пише Profit.bg.

Други производители също искат да пожънат успех на този голям пазар. При Samsung нещата не се получават кой знае колко добре, въпреки това компанията се старае. Смартфоните Galaxy S8 и Galaxy S8+ разполагат с функции, които са достъпни само на китайския пазар. Затова западните потребители дори не узнават за тях.

Изменен home екран: В китайската версия на флагмана всички приложения се намират на home екрана, а списъкът с приложения отсъства. Подобна подредба на потребителския интерфейс е реализирана на практика във всички смартфони на китайските производители.

Ексклюзивни приложения и услуги: В китайската версия на Galaxy S8 може да видите приложение Samsung Assistant, услуга Yellow Page и приложения-месинджъри, които не са инсталирани на други смартфони, продаващи се на различни пазари.Приложението Samsung Assistant служи за записване на час при лекар, за купуване на билети за кино и т.н.  Assistant предоставя още различна полезна информация за времето и пътната обстановка.

Smart Manager: Това приложение позволява на потребителите на Galaxy S8 в Китай да блокират позвъняванията и да си купят допълнителен интернет-трафик.

Освен това в приложението Календар има и лунен календар. В приложението Камера са добавени специални стикери.

#функции

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »