Охранителят „милионер” нямал финансови проблеми

Охранителят „милионер” нямал финансови проблеми
33-годишният мъж бил изключително внимателен баща и грижовен син и никога с нищо не показвал, че има някакви проблеми. Снимка: „Фейсбук“
A A+ A++ A

Охранителят Георги Енев, който открадна 1,5 млн. лв. от поверения му инкасов автомобил, не е имал финансови проблеми, твърдят близките му.

Според роднините не е възможно Георги Енев сам да е замислил и извършил обира на инкасовия автомобил и подозират, че той е бил подведен.

Бившият военен има голям кредит от 40 000 лв., който трябвало да изплаща само с месечна заплата от 500 лв., но редовно е бил подпомаган от родителите си.

В момента си правел магазин, а след завръщането си от Афганистан си купил апартамент, предаде bTV.

Близки до семейството са категорични, че медийният образ на Георги Енев - като разведен самотник, който не се интересува от детето си и едва свърза двата края, е абсолютно погрешен.

33-годишният мъж бил изключително внимателен баща и грижовен син и никога с нищо не показвал, че има някакви проблеми.

Бившият рейнджър преживял тежко раздялата със съпругата си, защото държал много на семейството, и особено много на дъщеря си.

6 дни след обира близките на Георги Енев са изненадани от внезапно сполетялата го медийна известност. Едни го оправдават, други не могат да си обяснят случилото се.

Георги Енев бил изключително привързан към баба си и дядо си по майчина линия. Той всяка седмица ги посещавал, за да провери дали са добре и дали имат всичко необходимо. Баба му през сълзи го помоли да се прибере, тъй като всички от семейството се притеснявали много за него.

#Георги Енев #охранител #обир #инкасов автомобил

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници