Станислав Манолев: Възможно е да ритам в чужбина

Станислав Манолев: Възможно е да ритам в чужбина
YouTube
A A+ A++ A

Станислав Манолев се присъедини към ЦСКА по време на зимния прозорец, но набързо се превърна в неизменен титуляр в състава на "червените". Той говори пред "Тема Спорт" за своето бъдеще, предаде Sporta.bg.

Станиславе, какво не стигна на ЦСКА да победи Лудогорец и този път?

- Голове. Имахме повече положения от тях, но видяхте какъв нелеп гол ни вкараха. Като изключим попадението, мисля, че през целия мач нямаха удар във вратата. Те нямаха никакви ситуации за гол, късметът бе на тяхна страна. Но и това е част от играта.

Не идва ли твърде късно това подобрение в играта на ЦСКА, до края на сезона остават два мача?

- Лудогорец са заедно от пет-шест години. Те се познават много добре, а за това е нужно време. Знаят си дори и кътните зъби. Виждате как е и по света - Барселона, Реал Мадрид залагат на едни и същи футболисти с години и това дава резултати. Докато при ЦСКА има постоянно текучество на играчи. Този месец един, следващия друг, третия... и става объркване. Затова казвам, че е нужно време. Единият идва от Аржентина, другият от Испания, третият от Бразилия. Да, взехме доста нови играчи, но е нужно да се адаптират към България и футбола у нас. Тук се играе много трудно.

Каква е обстановката в отбора и как се работи със Стамен Белчев?

- Обстановката е много добра. Всички футболисти вървят във възходяща линия. За сравнение ще дам предишния ни мач с Лудогорец в Разград, в който загубихме с 1:2. Сега сме почти същите играчи и подобрението се вижда. Затова казвам, че е много важно времето и търпението. Нужно е постоянство. Има отличен колектив между българи и чужденци. Всеки се учи от другия. Нямаме никакви проблеми. Треньорът си върши добре работата и спомага за всичко това, което споменах.

Ще може ли през следващия сезон ЦСКА да бъде сериозна конкуренция на Лудогорец за шампионската титла?

Останалата част от интервюто вижте ТУК

#Станислав Манолев #ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници