След атентата в Манчестър, Ариана Гранде прекъсва турнето си

След атентата в Манчестър, Ариана Гранде прекъсва турнето си
Facebook
A A+ A++ A

Американската певица Ариана Гранде планира да преустанови турнето си след атентата в Манчестър в края на нейния концерт, съобщи сайтът TMZ, предаде NOVA.

Младата изпълнителка все още не може да дойде на себе си, след като узнала, че от взрива са загинали 22-ма души. Зрителите на концерта са били предимно тийнейджъри и млади хора.

На 25 и 26 май Ариана трябва да изнесе концерти в Лондон. По всяка вероятност те ще бъдат отложени поради две причини - заради застрашената безопасност на певицата и заради психологическото й състояние.

След гастролите във Великобритания американската поп изпълнителка планираше гастроли в Белгия,  Полша, Германия, Швейцария, Франция и други страни. Графикът на турнето й "Dangerous Woman" беше плътно запълнен до септември.

Припомняме, че взривът в Манчестър избухна веднага след като певицата напусна сцената в края на концерта. Бомбата се взриви недалеч от входа на арената в Манчестър, през който зрителите напускаха покрития стадион. Самата 23-годишна изпълнителка не пострада, но призна, че е шокирана от случилото се.

"Аз съм разбита! От цялото си сърце ви казвам, че страшно ми е мъчно. Просто нямам думи!", написа изпълнителката на своята страничка в Twitter.

#атентат #Манчестър #Ариана Гранде #концерт #турне

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай