Утре ще е предимно слънчево и топло, с температури около 25 градуса

Утре ще е предимно слънчево и топло, с температури около 25 градуса
Източник: pixabay
A A+ A++ A

През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо с минимални температури между 7 и 12 градуса, в София - около 8 градуса, предаде Дарик.
 
В петък ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността, но само на отделни места е възможно да превали за кратко. Ще духа слаб източен, в Източна България до умерен североизточен вятър. Максималните температури над по-голяма част от страната ще са в интервал между 20 и 25 градуса, в София - 22 градуса.
 
Атмосферното налягане в сутрешните часове ще бъде малко по-високо от средното за месеца. През деня ще се понижи още малко и ще доближи средната стойност. В планините ще бъде слънчево с временни увеличения на облачността. Ще се задържи почти без валежи. Ще духа умерен североизточен вятър, който през деня ще отслабне. Максималната температура на височина 1200 м ще е около 16 градуса, на 2000 м - около 8 градуса.
 
Над Черноморието ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността в часовете преди обяд, но без валежи. Ще духа слаб източен вятър. Максималните температури на въздуха ще достигнат 19-20 градуса. Температурата на морската вода е 17-18 градуса, вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. 

#Черноморието #България #вятър #слънчево

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »