Строителен работник застреля шефовете си в кв. "Витоша"

Строителен работник застреля шефовете си в кв. "Витоша"
Източник: Нова тв
A A+ A++ A

Двама мъже са били убити, а трети е тежко ранен при стрелба в сграда в района на кв. "Витоша" в София. За престъплението е задържан 57-годишният строител Драгомир Драганов. Двойното убийство е станало около 10:25 ч. днес в офис на строителна фирма, предаде iNews.bg

Според водещата версия Драганов е застрелял двама от своите шефове, а трети е ранил, предаде бТВ. Засега обаче тя не може да бъде потвърдена изцяло, тъй като пострадалият е в много тежко състояние и не може да бъде разпитан. Той е настанен в болница.

Пред полицията Драганов не можел да даде обяснение за стореното престъпление. На място веднага са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Районът е бил отцепен, а минути по-късно е задържан 57-годишен мъж, заподозрян за тежкото престъпление. По неофициална информация двойното убийство е извършено в офис на строителна фирма на ул. "Ради Радев" №18.

Продължава работата по изясняване на обстоятелствата и причините за извършеното тежко престъпление. По случая е образувано досъдебно производство, а действията по него продължават под контрола на прокуратурата, уточниха от МВР.

Повече информация във връзка с тежкия инцидент ще предоставят днес от 14:30 ч. в Съдебната палата главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов  и административният ръководител на Софийската градска прокуратура Емилия Русинова.

(ВИДЕО)

#Драгомир Драганов #МВР #Младен Маринов #убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »