Двама убити при стрелба в столичния "Лозенец", има задържан

Двама убити при стрелба в столичния "Лозенец", има задържан
Източник: pixabay
A A+ A++ A

Двама души са убити при стрелба в столичния квартал "Лозенец" в четвъртък сутринта, съобщи Нова телевизия. Пострадал е още един мъж, предаде iNews.bg

Столични криминалисти задържаха 57-годишен мъж за извършеното от него тежко криминално престъпление. Това съобщиха от пресцентъра на прокуратурата, предаде Фокус. Сигналът за стрелба в сграда в района на кв. "Витоша" в София е подаден около 10:25 ч. Пристигналите на място полицейски и медицински екипи са установили смъртта на двама мъже, трети бил ранен тежко и откаран в болница.

Минути по-късно е задържан 57-годишният Д. Д, уточняват от обвинението. Веднага са стартирали огледите в района, както и заградителните действия. Продължава работата по изясняване на обстоятелствата и причините за извършеното тежко престъпление. По случая е образувано досъдебно производство, а действията по него продължават под контрола на прокуратурата.

Във връзка с това днес в 14.30 часа, в зала 2, ет. 4 на Съдебната палата административният ръководител на Софийска градска прокуратура – Емилия Русинова и главният секретар на МВР – главен комисар Младен Маринов, ще направят официално изявление. 

#стрелба #Лозенец #прокуратурата #МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"