Бербатов: Няма как да спра да играя (ВИДЕО)

Бербатов: Няма как да спра да играя (ВИДЕО)
YouTube
A A+ A++ A

Димитър Бербатов загатна, че съвсем скоро може да заиграе в нов отбор. Той бе категоричен, че още не е обявил оттегляне от футбола и това няма да се случи скоро, предаде Sporta.bg.

„Няма как да спра да играя футбол. Постоянно го правя, поддържам се във форма. Това е нещо, което ще продължа да правя. Не съм обявил, че спирам с футбола. Нищо, че нямам отбор и не съм играл от известно време. Но щом не съм го обявил, значи има нещо, което може да се случи и за в бъдеще”, заяви Бербо пред bTV.

На 14 юни той и Луиш Фиго ще сътворят страхотно шоу с благотворителния мач, който организират в София.

Сигурен съм, че нещата ще се получат. Имам екип, който знае какво прави, и спя спокойно. Има го и вълнението. Няма как да не го има. Правим събитие, което трудно може да се види по нашите ширини. Ще дойдат футболисти, които рядко идват тук, така че те заслужават един пълен стадион, една незабравима атмосфера и едно хубаво отношение от всички нас”, очаква с нетърпение срещата си с българската публика Бербо.

„Аз съм бил бърз с главата си и това ми е помогнало в много ситуации, от които човек си мисли, че няма как да излезе. Ако някой ме попита какво искам – бързина или бърза мисъл, винаги ще избера бързата мисъл. За мен тя е определяща във футбола. Интелигентността и бързата мисъл са основният фактор да бъдеш добър футболист. Ако имаш плюс това бързината, тогава ще бъдеш от най-добрите, като в случая на Лео Меси, на Роналдо”, каза още Митко.

ВИДЕО

#Димитър Бербатов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »